Lite besviken på mina värden..

Från jättebra värden så börjar det hoppa såklart..Att man inte kan få diabetesen att vilja ligga bra i blodsockret som jag vill..för jag kämpar verkligen!
Men det är bara att kämpa på!
Börjar längta så efter semestern! Är rätt mycket på jobbet nu, lite stressigt men försöker ta det lugnt för som ni vet så innebär stress oftast högt blodsocker 😦
Måste även komma igång med att gymma igen, var en månad sen. Men har vart väldigt trött när jag kommer hem från jobbet så jag somnar lätt några timmar..

Bjuder er på den bäste Roffe som finns:

Här Roffe med sitt förra band, jäkligt bra!

Annonser

6 reaktioner på ”Lite besviken på mina värden..

 1. Du får ta värdena dag för dag.. Även träningen med. De är jobbigt att ha diabetes o heltidsjobb samt få de övriga livet med på det. Klart som fan att värderna hoppar…

  Kram catta

  • Jo men när man så gärna vill ha bra värden och så bara skiter det sig då blir man både ledsen och frustrerad..men som sagt jag får ta en dag åt gången..
   Kram

 2. Visst känns det surt när man gör allt för att det ska funka och så svarar kroppen med ett fulfinger? Kan också känna ibland att det är ett jäkla kämpande i motvind. Nej, nu vill vi ha sommar med hög insulinkänslighet, sol, grillkvällar och en stressfri tillvaro!

 3. Min läkare tyckte jag skulle låta det gå på rutin ett tag, dvs inte kämpa så mycket. Känner igen det där med trött efter jobbet. Men nu är det inte så långt kvar till semester, då får vi hämta nya krafter.

  • Jo så gjorde jag ju nyligen, tog inte bs så ofta utan släppte kontrollen ett tag och då låg jag bra igen efter ett litet tag! Men det gäller att våga släppa kontrollen som man annars är så van att bära med sig 24/7..
   Ja nu börjar snart nedräkningen till semester! 8)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s