Verkligheten

Nu har vi hunnit varit upp till Dalarna en sväng till min familj/släkt och vänner. Blev väldigt intensivt (som alltid) så jag längtade hem rätt fort!
S0812-Home-Sweet-Home-Tree-Unmounted-Stamp
Gubben börjat jobbat efter att ha vart ledig i över en månad eller nästan 1,5 månad.
Och jag uppskattar verkligen att han har vart hemma med oss!
Så nu när han har börjat jobbat igen så har jag fått känna på ”verkligheten” hur det är att ha två barn under nattetid och på dagen 😛
Gubben jobbar vaken natt så han är nattmänniska av sig så han har ju låtit mig sovit under dessa veckor så har han tagit matningen av Valle under nätterna mm.
Och ja, det känns verkligen att vara uppe och mata och trösta på nätterna. Ja jag har verkligen vart ”bortskämd” med att få sova men min gubbe har velat att jag ska få sova + att eftersom han ändå sitter uppe på nätterna så har han tagit Valle + Majken om hon har vaknat.
Vet inte vad jag skulle göra utan min underbara man!
Majken har även börjat visat att hon inte gillar att dela mig med Valle. Så det är små ”fighter” här när hon kastar leksaker i b.la ansiktet på mig eller försöker kasta på Valle. Och vi försöker verkligen att ge henne så mycket uppmärksamhet vi kan och/eller vara delaktig i olika saker som kan få henne att känna sig t.ex stolt när hon sätter i nappen som Valle tappat.
Men för det mesta så vill hon gosa med lillebrorsan eller t.ex mata honom med körsbärstomater som hon försökte härom veckan 😉

Ang. diabetesen så sänker jag fortfarande basaldoserna, är nu nere på ynka 15,45e i basal. Brukar väl ligga kring 25-28e i basal. Tar lite insulin till måltiderna också. Frågade min bmsk hur länge man skulle ha den här ”smekmånaden” och hon svarade ett litet tag? Och sen skulle jag behöva höja alla doserna igen. Men nu har det gått 5 veckor så det kommer väl snart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s